Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mtt 9

8. 6. 2012

More than this 9

Niall
,,Nialle ,Nialle !! " volal na mě Harry. Přemýšlel jsem nad tím co mi řekla Katie. ,, No , co zase chceš ? " ,,Chodím s Kate !" řekl mi pohotově. ,, Děláš si srandu ?? Znáte se sotva dva dny. Ale jinak vám to samozřejmě přeju" gratuloval jsem mu. ,,Tak co děje" zeptal se mě. Harry to na mě pokaždý pozná. Řekl jsem mu to , co včera dopoledne řekla Katie. ,,Já vůbec nevím co mám dělat" ,, Hmm, tak to ti teda nezávidím brácho. Ale má pravdu . Já jsem Kate nabídl, že až se uzdraví ,pojede spolu s Katie k nám do Londýna . Ona souhlasila, ale ještě nevím co Katie ." ,,Počkat , Kate souhlasila ??" ,,Jo, jo . Jsem hrozně rád. " rozplýval se.

Katie
Musím mluvit s Niallem .Musím mu říct o tom Londýně. ,, Katie, Katie - počkej chvilku . Stůj " volal na mě Niall. ,,Ahoj Nialle musím s tebou mluvit " řekla jsem mu a políbila ho na přivítanou. ,, Harry pozval Kate do Londýna a Kate mi řekla , že beze mě nepojede. Nemohla jsem jí zkazit radost , takže jedu taky. Zrovna se jdu zeptat doktorů za jak dlouho ji pustí " řekla jsem jakoby nic ,ale uvnitř jsem skákala štěstím jako blecha . ,, Počkat , ty teda jedeš se mnou do Londýna ?? J-Jako natrvalo ?? " ,, Hmm , už to tak je ale jestli to nějak vadí ... " ,, Ne ne . Katie . Já jsem strašně rád. " řekla začal mě líbat. ,,Tak dobře, ale pojď se mnou k těm doktorům ."

Niall
Jsem strašně šťasnej , že Katie pojede se mnou a Kate a klukama , samozřejmě, zpátky do Londýna. Za všechno vlastně děkuju Harrymu . ,,Miluju tě " řekl jsem jí. ,, Já tebe víc " řekla a políbila mě. Od doktorů jsme se dozvěděli, že Kate bude moct jít domů tak za tři týdny . S klukama jsme se rozhodli , že zde zůstaneme. ,, Můžete přespat u mě . Máme s Kate pronajatej byt, ale teď když tak Kate není je tam prázdno ," nabídla nám Katie . ,, Dobře " řekl jsem a ven z nemocnice jsme vyšli ruku v ruce . V taxíku jsem si Katie stáhnul k sobě na klín a políbil. ,, Hej , nemůžete si to nechat na později ?? " začal prudit Zayn. Katie začala hrabat něco v kabelce . Po chvíli vytáhla zrcátko. ,, Na Zayne ,hraj si chvilku jo ?? " řekla a podala mu je. Všichni jsme se začali smát. Znovu jsem ji políbil . Zrovna mě napadlo, co pro ni za ty tři týdny udělám . . . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář