Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mtt 8

8. 6. 2012

More than this 8

Kate
Když se mě Harry zeptal, jestli chci jet s ním do Londýna, myslela jsem se , že je to jen sen. ,,Hmmm, tak dobře. Jestli se , ale vůbec uzdravím. " řekla jsem mu . Já vím , neměla bych mít takový myšlenky, ale nemůžu si pomoct. ,, Neboj uzdravíš. Já tomu věřím. " řekl mi Harry a políbil mě. Já polibek samozřejmě oplatila. ,,Tak dobře , ale musím se ještě domluvit s Katie."
,,Tak zatím ahoj" rozloučil se se mnou a políbil mě do vlasů. ,,Pa". Za chvíli jsem usnula.

Katie
Nevím co mám dělat. Niall mi říká , že mě chápe, ale i tak jsem zmatená. Musím mluvit s Kate. Šla jsem k ní na pokoj . Harry tam ještě nebyl, tak jsem zaklepala a vešla. ,,Ahoj Kate , musím s tebou mluvit" ,, Dobře pojď dál , já s tebou taky. " Zajímalo by mě o čem se mnou chce mluvit . Překvápko se jí očividně líbilo, tak teda vůbec netuším.
,, Tak začni ", řekla mi. ,, Dobře" řekla jsem a začal jí vykládat celý příběh . To , co se stalo v Londýně i tady. ,,Kate , já nevím co mám dělat. Milujuho, ale vztah na dálku nevydrží . Já bych zase asi nevydržela ty fanynky . Budou mě nenávidět. Úplně to vidím. " ,, Katie neboj se . Jestli tě Niall opravdu miluje, tak tě pochopí . A jestli ty miluješ jeho , tak to zkus. Za zkoušku nic nedáš. Když to prostě dál nepůjde, tak si promluvíte a nějak se to vyřeší. Uvidíš. " Snažila se mě povzbudit. ,, Děkuji".

Kate
Katie se mi svěřila se svým problémem. Přeju jí její vztah s Niallem. ,, No Kati , já bych s tebou taky potřebovala mluvit. Vypadá to , že chodím s Harrym a ... " ,, No vidíš, to je skvělý . Vy dva se k sobě skvěle hodíte. Přeju vám to. " Nenechala mě ani domluvit. ,,Děkuju . No ,ale zpátky k věci. Harry mi nabídnul abych s ním jela do Londýna. Samozřejmě až se uzdravím. Řekl mi, že ty bys jela s Niallem a já s ním. Navís jsi samam říkala, že mě doktoři za pár týdnů pustí. Katie, že pojedeš se mnou ?? Jestli nepojedeš ty , nejedu ani já."

Katie
Když mi Kate řekla to , co jí řekl Harry , byla jsem trochu zaskočená. ,,No tak dobře, pojedu " řekla jsem jí . ,,Oh , Katie , já tomu ještě pořád nemůžu uvěřit. Díky tobě se mi splnil sen. Děkuju" řakla a obejmula mě. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář