Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mtt 7

8. 6. 2012

More than this 7

Katie
Když jsem vešla do pokoje , uviděla jsem Harryho s Kate . Myslím si že ji sem dovezl . Je to od něj pozorné .,, Hmm , Hmm , nechci vás nějak rušit ale chtěla jsem na tebe jen podívat ,tak já za chvíli zase půjdu "oznámila jsem . Ta situace byla poněkud komická .Harry byl úplně červený a motal se po celým pokoji , jen ne a ne najít dveře . Pak když odešel jsem se musela smát. Kate jen kroutila hlavou ale bylo na ní vidět, že jí je taky do smíchu.

Kate
Po odehrání písniček , se mi Harry nabídnul ,že mě odveze na pokoj . Nic jsem nenamítla . Kdo ví jak dlouho zde budou a já s ním chci strávit veškerý můj teď drahý čas. ,,Víš , Kate , strašně moc jsem se na tebe těšil . Katie mi o tobě hodně vyprávěla , ale když jsem tě uviděl na vlastní oči ... Jsi nádherná ." Když mi tohle Harry řekl , myslela jsem že zkolabuju . ,, Harry , mě o tobě nemusel nikdo nic vyprávět, ale v reálu jseš mnohem hezčí . Vím , možná to bude znít divně , možná tomu nebudeš ani věřit , ale co jsi mi dával ty růže a políbil mě na tvář , jsem si na 100% jistá , že tě miluju. " Co jsem to řekla ,jsem si připadala trochu divně . Čekala jsem na jeho reakci .

Harry
Když mi Kate řekla , že mě miluje , spadl mi kámen ze srdce. ,,Kate , já jsem se do tebe zamiloval ,hned co jsem přišel do dveří . Miluju tvoje vlasy , tvůj úsměv a i to když se směješ hlasitě a chrochtneš . Miluju tě ." řekl jsem a políbil ji .Ona mi polibky oplácela . Po pár minutách jsme přestali a začali si povídat o všem možným. Pak nám do pokoje vlítla Katie . Myslím , že na mě poznala že jsem zrudl . To se mi občas stane .Hlavní je , že mám jistotu , že Kate ke mně cítí to samý , co já k ní. Potom co Katie odešla z pokoje ,jsem šel za Kate . ,,Víš Kate, až se uzdravíš , nechtěla bys letět se mnou do Londýna a bydlet tam se mnou a s klukama ?? " zeptal jsem se . Doufal jsem v kladnou odpověď. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář