Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mtt 6

23. 5. 2012

More than this 6


 

Katie

Kate vypadá fakt šťastně. Jsem ráda ,že to všechno vyšlo . ,,Tak jdeme ,abychom to všechno stihli." řekla jsem a pomohla Kate na vozíček Přejeli jsme do vedlejší budovy a tam to všechno začalo . Kluci byli úžasní a Kate byla štěstím bez sebe .


 

Niall

Celou dobu co jsme hráli se Harry díval na Kate . Myslím si , že se mu líbí . Já jsem sledoval Katie . Vypadala skvěle, ale byla nějak nervózní . Nevím co bych měl udělat . Nechci ji ztratit .Celých těch 14 dní, co jsem ji neviděl , jsem na ni musel pořád myslet . Na její oči , úsměv , rty. Miluji ji a nechci být bez ní .Je to divný , protože ji znám vlastně ani ne 3 týdny . Když jsme skončili vzal jsem ji dozadu . Nikde nikdo nebyl .Přitlačil jsem ji ke zdi a začal líbat.


 

Katie

Niall mě vzal dozadu ,kde mě začal líbat . Asi tak po deseti minutách jem se odtrhla. ,,Nialle ,tohle nepůjde.Byli jsme od sebe 14 dní a já na tebe musela pořád myslet. Představ si jak to asi tak půjde dál . Bydlíš v Lodnýně, v jednom kuse jseš na tour nebo máš koncerty. Já to nezvládnu . Nialle , miluju tě ale dál to nejde ." Řekla jsem mu to a začala jsem brečet. Miluju ho víc než cokoliv na světě.


 

Niall

Potom co mi Katie řekla , jsem si myslel ,že omdlím . Cítím to stejně , teda to že ji miluju , ale takhle jsem nad tím nepřemýšlel . Nemůžu po ní chtít aby jela se mnou do Londýna . Teď ne . Možná až se Kate uzdraví . Já bych letěl s Katie a Kate s Harrym . Ti dva se k sobě hodí . ,,To je v pořádku. Hlavně už nebreč , dobře ?? Všimla sis jak se Harry na Kate usmíval ? Myslím si ,že se mu líbí ." zeptal jsem se jí . ,, A víš , že ani ne . Měla jsem plnou hlavu tady tohodle. Děkuju ti Nialle , nevím co bych bez tebe dělala ." řekla a políbila mě . Potom odešla ,asi za Kate.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář