Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mtt 4

22. 5. 2012

More than this 4

Kate

Katie za mnou chodila každý den a nosila mi různé věci . Byla strašně milá. Tuším jaké to pro ni je .Známe se snad celý život a já teď ležím tady . Kdyby to bylo obráceně asi bych se zbláznila .


 

Katie

Těch čtrnáct dní uběhlo jako voda . Každý den jsem chodila za Kate a povídali jsme si. Já jí povídala o cestách a ona mi vyprávěla co se jí zdálo . Její sny mě někdy dokázali dostat na kolena . Strašně moc se u nich vždycky zasmějem a na Kate je vidět ,že se její stav opravdu zlepšil . Je teď šťastná a nemá takovou depku jako měla předtím .Dneska večer by měli přiletět kluci . ,,Kate , já už budu muset jít . Musím zařídit to tvoje překvapení . Doufám ,že se těšíš ?? " ,, Jasně že jo . Překvápka miluju " odpověděla mi . Odešla jsem z pokoje a jela jsem na letiště . Tam jsem čekala asi tam půl hodiny a pak jsem je viděla. Pět kluků , šli v řadě jako superhrdinové . Pro mě jsou . Jednoho z nich šíleně miluju . Bože !!


 

Niall

Když jsme přistáli , všichni jsme spěchali abychom se neztratili . Pravda, není zde tolik lidí jako v Londýně ,ale i zde máme fanynky a ty jsou někdy až příliš aktivní . Pak jsem uviděl Katie. Stála tam a čekala na nás . Vypadala úžasně . Vzpomněl jsem si na to co mi řekla než nastoupila do taxíku . Miluji tě , zašeptala mi do ucha. Chvíli jsem tomu nevěřil , ale než jsem se vzpamatoval , byla už pryč.


 

Harry

Po příletu , jsme se šli přivítat s Katie . Všichni jsme ji obejmuli . Na Niallovi bylo vidět , že se mu Katie líbí . Chtěl být pořád v její blízkosti a myslím si , že ona to cítila stejně . Přeju jim to . Těším se na zítřek . Konečně uvidím Kate . Jak asi vypadá v reálu ?? Když jsme se ubytovali v hotelu , Katie nám řekla , že zítra máme být v nemocnici kolem desáté . Po večeři jsem šel spát . Zdálo se mi o Kate .


 

Kate

Katie mi řekla , že zítra mi přijde překvapení . Nemůžu se dočkat . Co to asi bude ?? Několikrát jsem jí říkala , že nic nechci a ani nepotřebuji , ale to ona neslyší . Je doopravdy úžasná kamarádka .


 

Katie

Ráno jsem se probudila a šla jsem se nasnídat . S klukama jsme se domluvili , že v nemocnici budou tak v deset . Dala jsem si sprchu a našla si nějaký vhodný outfit . Když bylo kolem deváté , vyrazila jsem do nemocnice . Kate už byla vzhůru a tak jsem jí dala čokoládu . Povídali jsme si a kolem půl desáté jsem odešla . Čekala jsem na kluky před nemocnicí .


 

Harry

Kate jsem koupil kolem desti růží . Vybral jsem ty nejhezčí . Doufám , že se jí líbí žluté . Pak jsem se ještě stavil pro čokoládu . Rozhodoval jsem se mezi bonboniérou a velkou oříškovou čokoládou . Nakonec jsem vybral tu bonboniéru.

Kolem půl desáte jsme nasedli do taxíku a jeli směrem k nemocnici . Byl jsem nervózní . Když jsme tam byli , Katie už na nás čekala . Vypadala zvláštně , tak nějak nervózně . Nevím z čeho .


 

Katie

Když kluci přijeli , opět jsme se všichni přivítali . Niall mi dal předevšemi pusu a já se celá rozklepala . Myslím si , že to poznal . ,,Co se děje ?? " ,, Nic , coby se mělo dít , rychle pojďte než něco pozná " řekla jsem mu a ostatním .Když jsem vešla do pokoje : ,, Překvapení !! Přivítejte prosím skupinu One Direction . Prosím potlesk pro - Liama , Zayna , Harryho , Nialla a Luise ! " řekla jsem . Kate kulila oči .Musela jsem se tomu smát .

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář