Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mtt 3

22. 5. 2012

More than this 3


 

Katie

Ráno jsem se probudila v Niallově náruči. V první moment jsem se trochu lekla ,ale pak jsem si vzpomněla co se včera stalo. Měla jsem zase na krajíčku . Poslední dobou ,pokaždé když je příležitost ,břečím. Koukla jsem se na hodinky. Bylo okolo osmé. Šla jsem se vysprchovat a nasnídat. Dole už byli Liam se Zaynem. ,,Dobré ráno " ,,Dobré " odpověděla jsem na pozdrav. Dala jsem si Müsli a pustila si na chvíli televizi. ,,Kluci v jednu mi letí letadlo , musíme se ještě domluvit v kolik tam asi tak budete a já vám ještě musím říct číslo pokoje " oznámila jsem jim. ,,Hmmm, dobře tak ještě počkej , půjdu probudit ostatní " řekl Liam. Vzal si obrovskou sklenici vody a v té chvíli jsem ještě netušila na co . Za chvíli jsem slyšela hlasité ječení a nadávání . ,, Myslím že už jsou vzhůru" hlásil Liam , a po chvíli se dolů přiřítili ostatní.


 

Niall

Probuzení bylo šílené . Liam mě polil ledovou vodou a v ten moment jsem si myslel ,že ho uškrtím . Šel jsem se dolů nasnídat . Katie už tam byla . Usmál jsem se nani a ona mi úsměv oplatila. Bylo mi jí trochu líto.Vzpomněl jsem si na ten včerejší večer . Vypadala tam tak bezradně. ,,Dobré ráno " pozdravila mě . ,,Dobré jak pro koho , tebe asi nebudila ledová voda ??" řekl jsem jí a ona se začala smát . Přidal jsem se a za chvíli jsme se smáli všichni.


 

Katie

S Niallem je někdy fakt sranda . ,,No tak se rychle nasnídej , musíme se ještě domluvit na detailech!! " popohnala jsem ho trochu. Asi tak za půl hodiny jsme si všichni sedli do obýváku . ,, Tak domluvili jsme se ,že za těch čtrnáct dní přijedete . Je to Dětská nemocnice Brno , pokoj 15 " snažila jsem se jim to nějak vysvětlit . ,, Dobře, a v kolik ?? " zeptal se mě Luis. ,, No letadlo vám letí v pět , v Česku budete kolem šesté nebo sedmé . To už jsou návštěvy zakázané . Budu vám teda muset zarezervovat hotel. Druhý den se domluvíme kdy tam příjdete " řekla jsem jim a oni jen pokývali hlavou . Bylo to docela vtipné . ,, Tak já jsi du zatím zabalit ".


 

Niall

Katie nám po snídani řekla podrobnosti a pak si šla zabalit věci . Šel jsem za ní . ,,Vážně už musíš letět ?? " zeptal jsem se jí a udělal svoje psí oči . ,, Jo , musím , zítra mám jít za Kate , už u ní nebyla skoro tři týdny , nevím nic o jejím stavu a jak se má. Prostě musím " odpověděla mi. Sedl jsem si na postel a sledoval ji . Znám ji 2 dny a myslím si , že jsem se do ní zamiloval . Jo už to tak bude . Miluju její vlasy , její způsob humoru , její smích. ,,Miluju tě " řekl jsem jí do očí . Ona se zastavila a jen na mě zírala. ,, Ne to nemůžeš Nialle." ,, Proč ne ? " zeptal jsem se, protože mně její odpověd zarazila . ,,Protože ty bydlíš v Londýně já v Česku , v podstatě o sobě nic nevíme , ty jsi slavný a populární a já jen nějaká lůza ... " vyjmenovala mi několik důvodů . Vstal jsem, vzal jsem její bradu do svých rukou a něžně ji políbil .


 

Katie

Když mě Niall políbil , myslela jsem si ,že snad omdlím. Potom jsme si asi tak tři hodiny povídali a dozvídali se o sobě věcí . Pak nadešel ten čas odjezdu . Rozloučila jsem se s klukama , všechny jsem obejmula . ,, Miluji tě " zašeptala jsem Niallovi do ucha ,když jsem ho objímala. V Česku moje první myšlenky patřili Kate . Zašla jsem na ní podívat do nemocnice . Vypadala dobře . Líp než kdy jindy . Jsem zvědavá jak se bude tvářit až uvidí One Direction ve dveřích. Od dokorů jsem se dozvěděla ,že se Katin stav hrozně moc zlepšil . Možná by už za několik týdnů mohla jít domů . Šla jsem se za ní podívat na pokoj .


 

Kate

,,Ahoj Kate , jak se máš ??" zeptala jse mě Katie , když vešla do pokoje . Strašně dlouho jsem ji neviděla a ani nevím kde vlastně byla. ,, Ahoj , mám se dobře , doktoři mi řekli že se můj stav zlepšuje " řekla jsem jí dobrou zprávu . Vím ,že o mě má strach .,, Já vím , řekli mi ,že možná budeš moct jít za několik týdnů domů . Kate ,chystám pro tebe překvapení ." řekla mi . Zajímalo by mě jaký. Byla pryč téměř tři týdny , kdo ví co zase vymyslela .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář