Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mtt 2

22. 5. 2012

More than this 2


 

Katie

Čekala jsem jestli s tím bude souhlasit i Niall . Nečekala ale doufala. ,,Tak dobře , jdu do toho s váma " , řekl a já tomu nemohla uvěřit. On souhlasí , to znamená ,že budou v Česku , v Brně u mé nejlepší kamarádky . Tomu se nedalo uvěřit . Skočila jsem mu kolem krku a objala jsem ho . Je stejně milej a hodnej jako roztomilej .


 

Niall

Nakonec jsem tedy souhlasil . Nedělám to přece pro Katie, ale pro její kamarádku Kate.Těším se na její výraz až tam za ní přijedeme.S klukama jsme se rozhodli, že jí před odletem půjdem koupit květiny.Musíme se ještě domluvit za jak dlouho se jede . Mám ale divný pocit. Katie mi po odpovědi skočila kolem krku a já si myslem ,že mě štěstí umačká . Byl jsem šťastný.


 

Harry

Ta Katiina kamarádka mě začala zajímat. Katie mi ji popsala , takže mám zhruba představu jak asi vypadá. Těším se až ji konečně uvidím.Koupím jí nějaké květiny a čokoládu, Katie mi řekla ,že se po ní může utlouct .


 

Katie

,,Takže kluci , souhlasíte s tím ,že byste přijeli do Brna tak za 14 dní ??" musela jsem se jich zeptat. ,,Jo to půjde " řekl Liam. Toho považuji tak trochu za vůdce party ,tak jsem teda kývla na souhlas. ,, Tak dobře , na termín jsme domluvení " utvrdila jsem je. Pak jsme se šli dívat na film , ale z toho si moc nepamatuji , musela jsem nejspíš usnout. Probudila jsem se v nějakém pokoji , typla jsem ,že byl pro hosty, a přemýšlela jsem coby kdyby. Co by se stalo kdyby umřela?? Co bych dělala ?? Nad těmi myšlenkami jsem se rozbřečela.


 

Niall

Po večeři jsme se šli dívat na film . Katie usnula a tak jsem ji přenesl do pokoje pro hosty. Vypadá tak sladce ,když spí. Na film jsem se teda dodíval s klukama. Ke konci už mě začal nudit ,tak jsem klukům řekl, že jdu spát. Ležel jsem na posteli a přemýšlel. Mám v domě holku , se kterou jsem se dneska ráno srazil. Pozvala mě na pizzu , řekla mi o její kamarádce a teď spí ve vedlejším pokoji. Z myšlenek mě vytrhl Harry : ,, Nialle , Katie vedle brečí a já nevím co bych jí měl říct , nechceš jít za ní radši ty ?? " ,,Jo , hned ". Šel jsem za ní , ležela na posteli , hlavu v polštářích . Když jsem přišel , lekla se, bylo to na ní vidět .


 

Katie

Když Niall vešel do pokoje , lekla jsem se . Nevěděla jsem co mu říct. ,,Katie, co se děje ??" zeptal se mě staroslivým hlasem a já se zase sesypala . ,,Co když se něco stane ?? Co když se její stav zhorší ?? " řekla jsem mu všechny své obavy a on si ke mně jen lehnul , obejmul mě a zašeptal : ,, To bude dobrý , uvidíš " a zase se tak mile usmál . Věřila jsem mu. Myslím , že za chvíli jsem zase usnula. Byl to těžký den.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář