Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mtt 12

12. 6. 2012

More than this 12

Katie
Včerejšek byl úžasný. Skvěle jsem si to kino užila. Ráno jsem se probudila první. Skočila jsem se osprchovat a vrátila jsem se zpátky k Niallovi. Pořád ještě spal. Dívala jsem se na něho a děkovala bohu za to štěstí co mě potkalo. ,, Dobré ráno, zlato " řekla jsem a políbila ho , on mě ale nechtěl pustit. ,, Nialle , miluju tě , ale hned po ránu ?? " ,, No jo máš pravdu , taky mám hlad. Nikam nechoď " ,, Ale Nialle . . . " snažila jsem se odporovat. Nakonec jsem se ale nechala překecat a zůstala jsem v posteli.

Niall
Letadlo nám letí v deset , teď je zhruba sedm. Rozhodl jsem se , Katie udělám snídani do postele, za to krásný probuzení. Šel jsem dolů do kuchyně, kde už byli ostatní kluci až na Zayna, Kate byla s Harrym v obýváku. Vzal jsem nějaký ovoce , jogurt a müsli. Všechno jsem dal na tácek a vracel se nahoru. Katie ležela v posteli a čekala , jak jsem jí řekl. I po ránu vypadá dobře. ,, Tady se to nese , nesněz mi to všechno miláčku " varoval jsem ji. ,,Neboj se , to bych si nedovolila" řekla. Snídani jsem položil na stolek , sklonil se nad ni a políbil ji. ,, Miluju tě " zašeptal jsem jí. Když jsme se nasnídali , sešli jsme dolů . ,, Ohh , hrdličky se nám probudili " začali se smát kluci. V ten moment jsem se prostě nedokázal naštvat. ,,Být váma tak si jdu zabalit , za hodinu letíme" odpověděl jsem jim. ,, Je škoda ,že už musíte letět. Nemůžu se dočkat zítřka. Už jen při pomyšlení na to mi chybíš" řekla mi Katie. ,,Ty mě taky" řekl jsem a políbil ji.

PO PŘÍLETU DO LONDÝNA

Harry
Celou cestu do Londýna jsem myslel na Kate. Děsně se na zítřek těším. Jednak máme ten koncert a za druhý mi přiletí Kate. Celý zbytek dne jsme trénovali. Jsem úplně vyčerpanej. ,,Tak máte padla " oznámili nám. ,, Bezva , tak jdeme do Nando´s " navrhl Niall. Jindy bych se mu smál , ale teď jsem za ten návrh vděčnej. Večer jsem totálně odpadl a usnul. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Preteno!!

(Host, 6. 7. 2012 16:05)

precteno vsechno......zajimave.......a docela povedene...a hafo romanticke.....super....

Re: Preteno!!

(Katie, 6. 7. 2012 20:57)

Ohh , díky , ještě to ale není všechno , pořád na tom pracuju a musím sem přidat další :D