Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mtt 11

12. 6. 2012

More than this 11

Kate
Dneska mě mají pustit z nemocnice. Smůla je , že kluci zítra odlítají. Na druhou stranu , za něma zase v nedělu přiletíme. Harry mě odpoledne bere ven ,ale dopoledne ještě strávím doma. Jsem docela zvědavá jak to tam vypadá potom, co se tam kluci přistěhovali. ,, Ťuk , ťuk , můžu ? " zeptal se mě Harry. Před chvílí jsem se probudila , takže se docela divím , že se mě nelekl. ,, Ahoj miláčku. Jdu ti pro věci. Doktoři udělají jenom nějakou kontrolu , a pak už jsi jen ajen moje." řekl a políbil mě. Jsem ráda , že ho mám. ,, Tak dobře, už se těším" řekla jsem mu. Kontrola byla rychlá , a tak mě Harry vzal do taxíku a jeli jsme . Doma to nevypadalo nějak zvláštně. Jen tam byl o něco větší bordel , ale nemůžu po klucích chtít všechno. Najedla jsem se a šla jsem se s Harrym dívat na film.

Harry
Odpoledne jsme šli s Kate do parku. Cestou jsme si koupili zmrzku. Kate samozřejmě čokoládovoua já vanilkovou. Po delší době je venku , takže je trošičku pobledlá. Fakt ji miluju. ,,Nechceš si někde sednout ?" zeptala se mě. ,,Dobře , tak co tady ? " řekl jsem jí. Sedl jsem si první a ona mi sedla na klín. Políbil jsem ji a ona mi polibky oplácela a nakonec mě obejmula. Asi zapomněla , že má v ruce zmrzku. Ta mi skončila za krkem. Chvíli se mi omlouvala , ale já ji polibkem umlčel a dál jsme se jen smáli .

Niall
Harry vzal Kate do parku , tak jsem se rozhodl ,že vemu Katie do kina. Za pár dní má narozeniny a já ještě nevím co jí dám. V kině to bylo fajn. Katie vybrala nějakou komedii , tudíž jsme se i dobře zasmáli. Vlastně si z toho filmu ani moc nepamatuji, protože jsme se s Katie k sobě tulili a skoro pořád líbali. Škoda , že už zítra odjíždíme. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář