Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mtt 10

More than this 10

O 3 týdny později

Harry
Kate by měli zítra pustit z nemocnice. Její stav se dokonce zlepšil na tolik , že bude moct letět. Těším se. Trávil jsem s ní každý den. Ostatní chodili po Brně a dívali se na památky. To mi nevadilo. Aspoň jsem byl s Kate sám. Často jsme si spolu povídali a tak různě. Pomohl jsem Kate zabalit věci a potom jsem šel za klukama. Niall se mnou chtěl o něčem mluvit ,tak jsem zvědavý co zase vymyslel

Niall
Chtěl jsem Harrymu říct svůj plán a jestli bude souhlasit , tak se domluvíme s klukama. Holky se ale nesmí nic dozvědet. ,,Harry , můžem si promluvit? Chci se tě na něco zeptat " řekl jsem hned , když byl mezi dveřmi. ,,Jo , hned , ale prvně se najím ". Někdy mám pocit , že je Harry s tím jídlem horší než já. Zhruba po půl hodině jsme šli k němu do pokoje. ,, Harry , napadlo mě , že až holky v neděli přijedou , to máme stejně večer koncert, bychom jim mohli věnovat sólo. Co ty na to ?? zeptal jsem se ho.

Harry
Niall se mě zeptal a já byl pro.Chci vidět Kate už jenom šťastnou. Šli jsme se teda domluvit s klukama. Liam souhlasil s tím ,že budu zpívat jeho část . Niallovi to jeho zůstalo. Těším se. Letadlo nám letí v sobotu kolem desáté., tákže můžu strávit celej zítřek s Kate. Myslím si , že Niall se taky těší. ,,Katie , můžeš jít sem ?? " zeptal jsem se jí. Zrovna přišla , a tak byla trochu překvapená. Niall se na mě vražedně podíval. ,,Neboj , je jen tvoje " uklidnil jsemho. S Katie jsme šli trochu bokem a já začal. ,, Katie , Nialla mrzí to , co jsi mu řekla tehdy v nemocnici. Je to na něm vidět. Je nesvůj , když je bez tebe. Miluje tě. " řekl jsem vše co mi leželo na srdci. ,, Já vím Harry . Já jeho taky a je mi líto toho , co jsem tenkrát řekla. Prostě jsem jenom nevěděla jak dál." ,, Tak , dobře , sluší vám to " řekl jsem na závěr a šel za klukama do obýváku.

Katie
 

Harry měl obavy , a tak si mě odvedl kousek vedle. Já mu všechno vysvětlila a šla jsem nahoru do pokoje. Za chvíli ke mně přišel Niall. Máme pokoj spolu, ale já v něm moc často nebývám. ,, Ahoj lásko" pozdravila jsem ho a políbila. ,, Ahoj, copak jste řešili? " ,,Ale nic , Harry se jen strachoval" odpověděla jsem mu .Viděla jsem , že se chystá do sprchy. ,, Nialle , jsem dneska utahaná , můžu se jít osprchovat první ?? " ,, Jasně " . Vzala jsem so věci na převlečení a šla jsem. Když jsem se chystala vyslíct , uvioděla jsem Nialla v zrzadle. ,, Zlato ??Já bych se ráda vykoupala. Můžeš na mě počkat v pokoji ?? " . Sice neochotně souhlasil , ale šel . Když jsem se osprchovala , šla jsem do pokoje . Niall ležel na posteli jen v boxerkách. Lehla jsem si k němu , hlavu položila na hrudník , on mě obejmul a olíbil do vlasů. Po chvíli jsem usnula .


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář