Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mtt 1

22. 5. 2012

More than this


 

Katie

,,Ohh , promiň jsi v pořádku ??" zeptala jsem se jednoho kluka ,který se zrovna sbíral ze země.,,Jo v pohodě, moje chyba,",,Ne tvoje ne!Zvu tě na pizzu nebo máš radši kolu a zmrzku ??" Toho kluka jsem okamžitě poznala. Byl to Niall Horan. Během vteřinky jsem se ale hodila do klidu a snažila se ho vnímat. ,,Beru obojí" řekl a mile se na mě usmál . No jo , to jsem si mohla myslet.,, Dobře tak jdeme než nám někde zavřou".Usmála jsem se a vyrazili jsme.


 

Niall

Srazil jsem se s jednou holkou a i přesto ,že to byla nejspíš moje chyba ,mě pozvala na pizzu. Tomu jsem nemohl odolat. Asi tak po půl hodině jsme vyrazili domů. Dozvěděl jsem se ,že se jmenuje Katie a že je z Česka. ,,Nechceš jít ke mně domů , seznámil bych tě s klukama a mohli bysme třeba zapít tu skvělou pizzu ??" pozval jsem jí. ,,Jestli nebudu obtěžovat , tak klidně ", ,,Kdybys měla obtěžovat , tak bych tě asi nezval !" odpověděl jsem pohotově.,,Tak dobře". Byl jsem rád, třeba se o ní dozvím ještě něco. Když jsme zastavili před domem , musel jsem se smát, protožře ten Katiin výraz byl nezapomenutelný. ,,Halóó , probuď se !!" řekl jsem jí.


 

Katie

Pane Bože , to je jejich dům ?? Musela jsem se sama sebe zeptat , nemohla jsem tomu uvěřit. Za tohle všechno bych tak před třemi lety dala nevím co , ale teď je to záchrana. Musel ajsem asi vypadat komicky ,jelikož jsem zaregistrovala jak se Niall směje. Nevím proč , ale co jsem začala vnímat , jsem se musela začít smát taky . Vešli jsme dovnitř a já se snažila ovládat abych už tak nezírala. ,,Kluci , pojďte dolů , chci vám někoho představit" zavolal Niall na kluky. Ti mu asi odpověděli nějakou vtipnou hláškou, jak jsem si domyslela a za chvíli byli dole.


 

Niall

Chtěl jsem Katie představit klukům. Myslím si ,že by z nás dvou mohli být možná i víc než kamarádi, ale nebudu předbíhat.Kdo ví co se stane. Kluci zareagovaly jak jinak než vtipnou hláškou , a za chvíli jsem je slyšel jít po chodech dolů. ,,Kluci , tohle Katie , Katie tohle jsou kluci - Liam , Zayn , Luis a Harry " představil jsem je navzájem.


 

Katie

Představování kluků bylo fajn , i když jsem je všechny znala . ,,Víš , Nialle já ti neřekla úplně všechno. Znám vás všechny , vím ,že dohromady tvoříte skupinu One Diraction. Neřekla jsem ti to , protože jsem si myslela , že bys si myslel ,že jsem jen další potrhlá fanynka. Věř mi , že nejsem. Mám jednu kamarádku v Česku . Je to moje nejlepší kamoška , téměř sestra , ale má rakovinu. Onemocněla si tak před dvěma měsíci a potřebuje ty nejlepší doktory a dobrou péči. To všechno jsem jí zařídila , ale chtěla bych jí splnit její největší sen. Už od 15 zbožňuje vás , One Direction a přeje si vás vidět na vlastní oči. Proto bych vás chtěla poprosit jestli byste jí mohli zahrát její nejoblíbenější písničky. Jestli umře , tak nevím co budu dělat ,protože ona je pro mě nejdůležitější osoba . Prosíím , mohli byste to pro ni udělat ??"vychrlila jsem to ze sebe . To je ten důvod proč jsem v Londýně.


 

Niall

 Když mi to Katie řekla , nemohl jsem tomu uvěřit. ,,Já jdu do toho " řekl Zayn . ,,Já taky", řekli Harry a Louis zaroveň . Musel jsem se pousmát. Ti dva jsou . . . ,no prostě jsou. ,,Tak já taky", řekl Liam . Všichni teda souhlasili . Zbýval jsem už jenom já.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář